"One of our strongest weapon is dialogeu" - Nelson Mandela -

Wat kost mediation en juridische dienstverlening?

Gratis rechtshulp
Heeft u als particulier een laag inkomen en/of weinig vermogen dan komt u in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand.
Daemen Mediations heeft de status High Trust bij de Raad voor Rechtsbijstand en vraagt voor u de gefinancieerde rechtshulp aan.

Mediation
Patricia Daemen werkt als NMI register mediator op basis van een uurtarief. Het tarief is onafhankelijk van het wel of niet bereiken van een oplossing.

Wij informeren u van tevoren over het uurtarief en moeten dit uurtarief vermelden in de mediationovereenkomst die aan het begin van de mediation wordt opgesteld. Om misverstanden te voorkomen, is het goed dat u nagaat welke werkzaamheden van de mediator onder het uurtarief vallen.

Vaak worden de kosten in gelijke delen door de partijen betaald. Maar u kunt ook andere afspraken maken over de kostenverdeling. Dat wordt dan vastgelegd in de mediationovereenkomst.

Juridische dienstverlening
Juridische dienstverlening vindt plaats op basis van een uurtarief. Een offerte wordt op maat gemaakt. Onze tarieven zijn een stuk lager dan die van de reguliere advocatenkantoren.

Vraag vrijblijvend en kosteloos een eerste adviesgesprek bij ons aan.

Aangesloten bij:

Copyright 2024 Daemen Mediation

website door: weDevise